Att arbeta hos Despec


Despec som arbetsgivare

Despec har en historia som sträcker sig bak i tiden till 1992 där vi varit framgångsrika hela vägen. Vi tror att det beror på att vi hela tiden utforskar och utvecklar nya möjligheter på marknaden samt har modet att genomföra det. Detta kommer vi fortsätta att göra för att vara anpassningsbara, flexibla och dynamiska som företag.

Vi jobbar med att få ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar sina medarbetare. När du väl är på plats arbetar vi på bästa sätt för att skapa en arbetsplats för dig att utvecklas i och kunna göra skillnad. Från första dag vill vi att våra medarbetare ska känna sig trygga och att vi bryr oss.

Om du funderar på att bli en del av Despec förutsätter vi att du är passionerad med det du gör och gör ditt bästa. Vi tror att den inställningen leder oss mot den vision vi delar. En vision som handlar om att alltid göra det lilla extra för att säkra att vi ger bästa möjliga service och lösningar till våra kunder och återförsäljare.

Vi tror att detta gör oss till det första valet av en Nordisk distributör av IT och kontorsmaterial.