Lediga jobb


Vi söker alltid efter nya talanger som brinner för sina färdigheter, karriär, vill göra skillnad och som vill bli en del av Despec. Om det är du, men inte har hittat någon tjänst här som matchar din profil, är du välkommen att skicka oss en spontan ansökan. Då kommer vi att kontakta dig när det finns en potentiell matchning mellan dig och en ledig tjänst. Du som söker medger att du ger din tillåtelse att Despec hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen.

När du söker ett jobb hos oss på Despec använder vi din information enbart i samband med en rekrytering. När rekryteringsprocessen är klar kommer vi att se till att din information tas bort. Om du skickar in en spontan ansökan sparar vi den gärna i upp till 6 månader. Därefter tas din information bort. Då kan vi kontakta dig om vi ser att vi har ett jobb som stämmer överens med din profil.

 

 
  

 
Kontakta HR


Anna Axelsson, HR Manager

Telefon: +46 8 506 26 205
Mobil: +46 73 625 82 30
E-mail: aa@despec.se

         

  
  
Rekrytering & onboarding


Hur fungerar vår rekryteringsprocess?
När du befinner dig i vår rekryteringsprocess försöker vi att utforma den på ett så strukturerat och effektivt sätt som möjligt. Det kan dock förekomma skillnader i processen emellanåt, beroende på land och avdelning, eftersom vi alltid strävar efter att möta de lokala behoven. Om du är kandidaten med en passande profil för ett specifikt jobb är det viktigt för oss att du har fått en professionell upplevelse och känner dig väl behandlad från första till sista kontakt.

Hur fungerar onboarding och introduktionen?
Om du blir anställd på Despec kommer vi att göra vårt bästa för att du ska bli väl omhändertagen och fullt utrustad när du börjar ditt jobb. Din chef kommer att förbereda ett introduktionsprogram anpassat till tjänsten och följa dig genom din introduktion. En mentor kommer att bli utsedd som ska finnas till hands för dig att svara på allmänna frågor etc samt slussa in dig i teamet och Despec’s kultur tillsammans med din chef.

  

  

  

  
Fördelar på Despec

 

Med en stark företagskultur som värderar samarbete, kreativitet och en positiv arbetsmiljö, strävar Despec efter att vara en arbetsplats där medarbetarna trivs och blomstrar. På Despec är arbetsklimatet en av de högsta prioriteterna. Företaget strävar efter att skapa en atmosfär av öppenhet, respekt och samarbete. Genom regelbundna aktiviteter, sociala evenemang och en öppen dörr-policy för ledningen, främjar Despec för ett positivt och stöttande arbetsklimat där medarbetarna känner sig välkomna och värderade.

Despec lägger stor vikt vid att bygga starka relationer mellan medarbetarna. Detta gör att vi får mycket bra betyg kring trivsel och välmående. De som slutar brukar ofta säga ”är det något jag kommer sakna så är det mina kollegor”.

På Despec är kommunikationen öppen. Företaget uppmuntrar till en kultur där medarbetarna känner sig fria att dela sina idéer, utmana status quo och bidra till företagets framgång. Genom att lyssna på sina medarbetare och ge dem möjlighet att ta initiativ och ansvar, skapar Despec en atmosfär av tillit och öppenhet där alla röster är hörda och värderade.

Vi jobbar med att få ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar sina medarbetare. När du väl är på plats arbetar vi på bästa sätt för att skapa en arbetsplats för dig att utvecklas i och kunna göra skillnad. Från första dag vill vi att våra medarbetare ska känna sig trygga och att vi bryr oss.

Vi erbjuder förmåner som företagshälsovård, friskvårdsbidrag på 5000 kr, ett pensionspaket, gym på kontoret och inte minst en mycket positiv arbetsplats med ett härligt gäng kollegor.

Sammanfattningsvis är Despec ett företag som prioriterar sitt arbetsklimat, sina medarbetares välbefinnande och en positiv företagskultur. Genom att främja trevliga kollegor, bra förmåner och högt i tak, skapar företaget en miljö där medarbetarna trivs och presterar sitt bästa arbete.


 

  

 

  

  

 

 

  

 

  


"Despec är ett trivsamt företag och kollegorna är en central del i det. Vi är starka, litar på varandra och vi strävar åt samma håll och samtidigt som vi har roligt när vi arbetar tillsammans. Här sätter vi laget före jaget."

Ulf Gustensson,
Nordic Product Manager

 

  


"Despec har en small business-mentalitet trots att vi är en stor aktör på marknaden. Det är mycket skratt och humor innanför väggarna, men också en hög arbetsmoral som jag verkligen tycker om. Despec har gett mig mycket förtroende och tillit inom mitt expertområde, vilket fått mig att växa som en bidragsgivare till Despec-andan och som individ."

Daniel Sunneson,
BID & Price 
Manager

   
  

 

  


"Jag tycker att det bästa med Despec är att vi ständigt utvecklas med nya produktgrupper i åtanke. Dessutom har jag väldigt duktiga kollegor som gör att vi kan hjälpa i stort sett alla våra kunder med deras önskemål. Inte minst tycker jag väldigt mycket om mina kunder som välkomnar mig när jag reser runt i Norge."

Håvard Husrem,
Account Manager

 

  


"Den frihet och det förtroende man har att utveckla och genomföra nya idéer gör vardagen väldigt spännande. Vi arbetar varje dag för att göra det bästa för våra kunder och därmed också det bästa för Despec."

Marita Hvitstein,
Customer Support

  
  

  
  
Var finns vi?


Vi håller till i Jordbro, söder om Stockholm. Tillsammans med vårt lager sitter vi i ett nyrenoverat kontor med ett öppet landskap.
Vi har också ett säljkontor i Göteborg och en av våra Nordic Product Managers sitter i Alvesta.