Lediga jobb


Vi söker alltid efter nya talanger som brinner för sina färdigheter, karriär, vill göra skillnad och som vill bli en del av Despec.

Om det är du, men inte har hittat någon tjänst här som matchar din profil, är du välkommen att skicka oss en spontan ansökan.
Då kommer vi att kontakta dig när det finns en potentiell matchning mellan dig och en ledig tjänst. Du som söker medger att
du ger din tillåtelse att Despec hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddslagen.

  Vi söker Specialist på försäljning av kontorsvaror


Behandling av dina personuppgifter:

När du söker ett jobb hos oss på Despec använder vi din information enbart i samband med en rekrytering. När rekryteringsprocessen är klar kommer vi att se till att din information tas bort. Om du skickar in en spontan ansökan sparar vi den gärna i upp till 6 månader. Därefter tas din information bort. Då kan vi kontakta dig om vi ser att vi har ett jobb som stämmer överens med din profil.

 

  Att arbeta hos Despec

  Medarbetarcitat

Kontakta HR

HR, Anna Axelsson

Telefon:   +46 8 506 26 205
Mobil:       +46 73 625 82 30
E-mail:      aa@despec.se


Rekrytering & "On-boarding"

Hur fungerar vår rekryteringsprocess?

När du befinner dig i vår rekryteringsprocess försöker vi att utforma den på ett så strukturerat och effektivt sätt som möjligt. Det kan dock förekomma skillnader i processen emellanåt, beroende på land och avdelning, eftersom vi alltid strävar efter att möta de lokala behoven.

Om du är kandidaten med en passande profil för ett specifikt jobb är det viktigt för oss att du har fått en professionell upplevelse och känner dig väl behandlad från första till sista kontakt.

Hur fungerar "on-boarding" och introduktionen?

Om du blir anställd på Despec kommer vi att göra vårt bästa för att du ska bli väl omhändertagen och fullt utrustad när du börjar ditt jobb. Din chef kommer att förbereda ett introduktionsprogram anpassat till tjänsten och följa dig genom din introduktion. En mentor kommer att bli utsedd som ska finnas till hands för dig att svara på allmänna frågor etc samt slussa in dig i teamet och Despec’s kultur
tillsammans med din chef.