Medarbetarcitat


Peter Glüsing, Account Manager

"Alla har samma värde – det är inte någon, som är bättre än andra, ingen som står över andra och alla vill hjälpa varandra. Despec är ett riktigt häftigt ställe att vara på, oavsett ålder och vilken typ du är."

Monica Runestam, Nordic Category Manager

"På Despec är det högt i tak, och här finns engagerade medarbetare på alla nivåer. Här finns ett stort fokus på kunderna och en prestigelös kultur."

Per Malling Kørvéll, Key Account Manager

"Storleken på Despec som företag gör att jag har möjlighet att ha själv påverka mitt arbete och här är alla närvarande i verksamheten. Det bedrivs konstruktiva och professionella diskussioner. Vi har ett bra samarbete och delar gärna idéer med varandra."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jag gillar verkligen att alla personalgrupper är nära varandra - både på kontoret och lagret. Ofta kommer VD:n och personalen över på lagret, och det skapar ett gott samarbete, när man förstår vikten av varandras arbete."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"När du möter människor runt om i huset så hälsar man på varandra. Jag känner att jag är en del av Despec, som att vara en del av en familj, och jag känner att mitt arbete är lika mycket värt som alla andras."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec är "global but local" – i den meningen att vi är en stor aktör i Skandinavien, och ändå tycker jag att vi är väldigt lokala. Vi uppfattas som lokala och vi arbetar lokalt med våra kunder."

Mira Pelkonen, Customer Support

"Jag började arbeta på Despecs lager och efter ett tag sökte jag en ledig tjänst på Customer Support - och fick det. Jag är glad över att vara en del av en verksamhet där det finns möjlighet att växa och utvecklas."