MedarbetarcitatUlf Gustensson, Nordic Product Manager

Despec är ett trivsamt företag och kollegorna är en central del i det. Vi är starka, litar på varandra och vi strävar åt samma håll och samtidigt som vi har roligt när vi arbetar tillsammans. Här sätter vi ”laget före jaget”.

 

 


Dorte Persson, Warehouse Assistant

När du möter människor runt om i huset så hälsar man på varandra. Jag känner att jag är en del
av Despec, som att vara en del av en familj, och jag känner att mitt arbete är lika mycket värt
som alla andras.


Daniel Sunneson, BID & Price Manager

Despec har en "small business"-mentalitet trots att vi är en stor aktör på marknaden. Det är mycket skratt och humor innanför väggarna, men också en hög arbetsmoral som jag verkligen tycker om. Despec har gett mig mycket förtroende och tillit inom mitt expertområde, vilket fått mig att växa som en bidragsgivare till Despec-andan och som individ.

 


Håvard Husrem, Account Manager

Jag tycker att det bästa med Despec är att vi ständigt utvecklas med nya produktgrupper i åtanke. Dessutom har jag väldigt duktiga kollegor som gör att vi kan hjälpa i stort sett alla våra kunder med deras önskemål. Inte minst tycker jag väldigt mycket om mina kunder som välkomnar mig när jag reser runt i Norge.


Marita, Customer Support

Den frihet och det förtroende man har att utveckla och genomföra nya idéer gör vardagen väldigt spännande. Vi arbetar varje dag för att göra det bästa för våra kunder och därmed också det bästa för Despec.