Medarbetarcitat


Christian Findshøj, Account Manager


"
Personligen gillar jag den utveckling jag har upplevt hos Despec. Efter 2 år som försäljnings- och marknadsrepresentant har jag nu fått möjlighet att bli Account Manager. Jag uppskattar verkligen förtroendet och den personliga och professionella utvecklingen hos Despec."

Dorte Persson, Warehouse Assistant

"När du möter människor runt om i huset så hälsar man på varandra. Jag känner att jag är en del av Despec, som att vara en del av en familj, och jag känner att mitt arbete är lika mycket värt som alla andras."

Thomas von Wowern, Product Sales Specialist - Print/Print Solutions

"Man talar ofta om Team-känsla på företag. På Despec är det verkligen så. Här hjälper alla varandra oavsett vilken avdelning man jobbar på. Detta resulterar i att vi kan fortsätta vara de dedikerade specialister åt våra kunder som vi vill vara samtidigt som vi har otroligt roligt."

Lars Bertram Pedersen, Warehouse Manager

"Jag gillar verkligen att alla personalgrupper är nära varandra - både på kontoret och lagret. Ofta kommer VD:n och personalen över på lagret, och det skapar ett gott samarbete, när man förstår vikten av varandras arbete."

Carl Skantz, Key Account Manager

"Fantastiskt kul att få vara med i en verksamhet där medarbetare, leverantörer och återförsäljare arbetar tillsammans för att uppnå ett resultat, ett avtal eller en ständig förbättring som vi alla kan vara nöjda och stolta över. En verksamhet och företagsklimat där alla anställda oavsett roll får vara delaktiga att påverka och forma vår framtid."

Britt Listøl Ørbech, Sales Manager

"Despec är "global but local" – i den meningen att vi är en stor aktör i Skandinavien, och ändå tycker jag att vi är väldigt lokala. Vi uppfattas som lokala och vi arbetar lokalt med våra kunder."