Skapa ditt optimala (hemma)kontor!

Vi tror på en värld där du arbetar smart och mår bra. Baserat på forskning och kunskap skapar vi innovativa lösningar för din optimala arbetsplats.

Vi tror på en värld där du arbetar smart och mår bra. Baserat på forskning och kunskap skapar vi innovativa lösningar för din optimala arbetsplats.

Vi tror på, att ett optimalt arbetsbeteende och en människocentrerad arbetsplats ökar hälsan, säkerheten, komforten och produktiviteten för dig. Med vår filosofi Work Smart - Feel Good vill vi stimulera till ett optimalt arbetsbeteende. Detta inkluderar att växla mellan dynamiskt sittande och stående arbete och att ta pauser för att uppmuntra fysisk och mental rörelse. I vår människocentrerade arbetsmiljö går arbetsplatsens utformning och arbetsbeteende hand i hand.

 

Den "du"-orienterade arbetsmiljön
I den "du"-orienterade arbetsmiljön sätter vi människan i centrum med ett optimalt arbetsbeteende på en optimal arbetsplats, med hänsyn tagen till miljöfaktorer på arbetsplatsen. Vi gör detta både på kontoret och i mobila arbetsmiljöer.
För att skapa en värld där du arbetar smart och mår bra, förverkligar vi vår vision och vårt uppdrag, strävar efter excellens och utökar vår position som innovationsledare och kunskapspartner på marknaden.

 

  

Njut av våra produkter under hela livet

Våra produkter är av hög kvalitet, vilket innebär att de håller länge vid daglig användning. En stor fördel är att våra kunder inte behöver byta ut våra produkter så ofta, vilket innebär mindre påverkan på vår miljö. Om en del går sönder har vi ofta reservdelar i lager och den kan enkelt bytas ut. Vi är så övertygade om kvaliteten på våra produkter att vi har beslutat att ändra vår garantipolicy från den lagstadgade, obligatoriska, garantin (2 år) till:

Icke-elektroniska produkter: Standard 5 år, livstidsgaranti efter registrering

Elektroniska produkter: Standard 3 år, 5 års garanti efter registrering

 

  

  

  

 

Vi har de lättaste laptopstativen!

Den främsta fördelen med att använda ett laptopstativ är att det fungerar som en lyftanordning och placerar skärmen i en ergonomisk betraktningsvinkel. Med den perfekta betraktningsvinkeln, avståndet och höjden på din laptopskärm förbättrar du din hållning, visuella komfort och produktivitet under arbetsdagen. För att göra det enklare för dig har vi ett brett utbud av stativ för bärbara datorer. På den här sidan hittar du alla våra laptopstativ, så att du enkelt och snabbt kan hitta det stativ som passar just dig!

 

 

 

Unika BakkerElkhuizen-produkter som vi är stolta över!

 

EnergyByLight
Ger dig mer fokus och bättre prestanda när du arbetar,
och bättre sömn på natten. 

 

 

ErgoSlider
ErgoSlider Plus är en centraliserad mus som placeras framför kroppen och manövreras med båda händerna.

 

 

PRF Mouse Wireless
PRF Mouse Wireless är en vertikal mus,
som säkerställer ett ergonomiskt sätt att arbeta

 

  

 

 

   

 

Kompakta tangentbord

Använd inte vilket tangentbord som helst, utan välj det som passar dig bäst. Ett bra tangentbord är viktigt eftersom dina fingrar rör sig upp till 20 mil på ett tangentbord under en arbetsdag (Microsoft, 2003, 7). Vi erbjuder ett brett sortiment av ergonomiska tangentbord med målet att förebygga och lindra långvariga skador och samtidigt förbättra din komfort, ditt välbefinnande och din produktivitet.

 

 

 

 

30 års erfarenhet!

Erfarenhet kan inte köpas, det växer stadigt.
BakkerElkhuizen har nu mer än
30 års erfarenhet inom ergonomi, arbetsplatsdesign
och HR-programvara.

 

Dela med oss av kunskap

Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap om ergonomi. Vår kunskap finns öppet tillgänglig online och du kan delta i olika webbseminarier.

  

 

Personlig rådgivning!

Alla datoranvändare är olika eller
har olika önskemål.
Därför får du alltid skräddarsydda råd
från våra specialister. Bara för att du förtjänar det.