Brother Nordic A/S


Produktsortimentet från Brother innefattar allt från skrivare, allt-i-ett-enheter, märkmaskiner och etikettskrivare till skannrar, originalförbrukning och övriga tillbehör.

Brother är ett internationellt företag som grundades för mer än 100 år sedan i Japan, med för stunden totalt ca. 80 anställda i de nordiska och baltiska länderna.
Företagsmottot "At you side" utgör kärnan i allt man gör och genom att förstå kunden och dess behov utvecklas produkter, tjänster och lösningar som bl. a.

•    Svensk återförsäljarsupport
•    Svensk slutkundssupport
•    Extra garanti
•    Flexibla kundlösningar

 

Flertalet av Brothers produkter är Svanen-märkta och har Der Blauer Engel-certifiering. Man har sitt eget returprogram för toners, trummor och bläckpatroner och stöttar miljöorganisationen Cool Earth. På Brother arbetare man outtröttligt med att utveckla innovativa lösningar inför morgondagens behov. Att alltid hålla sig i framkant och utforma framtiden för nästa generationer, är en viktig del av företagets filosofi.

 Cool Earth

Brother har haft ett långvarit samarbete med den prisbelönta välgörenhets-
organisationen Cool Earth, som arbetar tillsammans med inhemska byar för att stoppa regnskogens förstörelse.

Läs mer här ►Extra garanti

Brothers produkter genomgår omfattande tester och är designade att hålla. På många av produkterna erbjuds även extra garanti, om dem registreras senast 60 dagar efter köp.

Läs mer här ►Returprogram

Hos Brother tar man sitt miljöansvar på allvar! Därför mottar man gärna använda bläckpatroner och toners från slut-
kunder, eller hänvisar till inlämning hos återförsäljare - helt kostnadsfritt.

Läs mer här ►Slutkundssupport

Brother erbjuder även slutkundssupport. Man hjälper till med både stort och smått och svarar på frågor gällande garanti, produkter och mycket mer.

Läs mer här ►