Brother

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter från Brother; bläckstråle- och laserskrivare, etikettskrivare, skannrar, toner, bläckpatroner och övrig förbrukning.

Brother är ett världsomspännande elektronik- och tillverkningsföretag. Brother grundades för över 100 år sedan i Nagoya, Japan och har en rik historia i Europa som sträcker sig tillbaka i över 50 år. Brother bedriver verksamhet i 44 länder och deras produkter säljs i mer än 100 länder över hela världen, men det man är mest stolt över är det personliga tillvägagångssättet.

Vid din sida, varje steg på vägen

Brothers affärsidé bygger på ett kundfokus i allt man gör - hur man tillmötesgår kundens behov och försöker överträffa deras förväntningar. Affärsidén gör det klart och tydligt vad man står för och vad som är företagets drivkraft.
Sammanfattningsvis, är kundens behov det mest centrala för Brother och dess verksamhet.

Brother Earth

På Brother tar man sitt miljöansvar på allvar och uppmuntrar alltid kunder att skicka sina förbrukade toner, trummor, bläckpatroner för återvinning. Läs mer om hur man på Brother försöker skydda vår planet och skapa miljövänliga produkter >>