När skrivare, bläck och papper jobbar i harmoni, då trivs vi!

  

"Kyosei" som på japanska betyder att leva och arbeta tillsammans för det gemensamma bästa
– står i fokus för allt hos Canon

Det visar sig bland annat i vår hållbarhetsvision som handlar om att bygga en bättre framtid – tillsammans. Vi förändrar vårt arbetssätt, tillverkar produkter för att bidra till en kretsloppsekonomi och minimerar vårt koldioxidutsläpp och annan miljömässig inverkan. Vi ökar vår sociala påverkan via utbildningsprogram för att möjliggöra och inspirera unga att förändra världen. När Canon uppfinner lösningar för kunder är målet att förbättra vardagen – både i förhållande till olika företags arbetsflöden och privata konsumenters behov av innovativa fotograferings-, dokument- och utskriftslösningar. Och vi gör det alltid med respekt för den omgivande miljön.

Canon Europe är ett dotterbolag till Canon Inc., en ledande global leverantör av bildbehandlings- och informationsteknologilösningar till företag och privatpersoner. Lösningar som optimerar kunskapsdelning, förbättrar kommunikationen och gör livet mer färgstarkt för miljontals människor världen över. Nedan får du en översikt över tillgängliga kategorier hos Despec.

 

3 års garanti

Köp en av våra utvalda skrivare eller skannrar i serierna PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS eller imageFORMULA så gör du ett ännu säkrare köp
genom vårt erbjudande med 3 års garanti.  Läs mer >


Skrivare

Oavsett behov hittar du ett brett urval av skrivare från Canon. Canon erbjuder allt från bläckstråle- och laserskrivare för mindre företag och hemma-marknaden upp till större kontorsskrivare, samt storformatskrivare för er som vill skriva ut affischer och roll-ups.

Förbrukning

Använd tillbehör från Canon för att säkerställa hög prestanda och kompromisslös kvalitet i varje utskrift. Att kombinera din Canon-skrivare med Canon-tillbehör ger fördelen av tillförlitliga och enhetliga utskrifter. Canon erbjuder ett brett anpassat sortiment papper och media. Du hittar kvalitetspapper i arkformat både för kontorsdokument och för andra trycksaker. Och papper och media för storformat för att tillverka posters, affischer, roll-up och andra grafiska alster. 
 

Kontor

För kontoret erbjuder Canon inte bara skrivarlösningar utan också möjligheter till att räkna hem bra affärer, från enklare miniräknare till mer avancerade funktionsräknare och bordsräknare med eller utan remsa. Miniräknarnas design kombinerar enkelhet, stil och funktion. Mer än 50% av räknarna är gjorda av återvunnet material från Canon.