CHERRY original


Varumärket CHERRY grundades 1953 och har utvecklats till en av världens ledande tillverkare av tangentbord, möss och andra inmatningsenheter.
Med över 65 års erfarenhet fortsätter CHERRY att producera och förnya produkter som är vackert designade, hållbara och av hög kvalitet.


 

Original CHERRY-kvalitet är riktmärket för inmatningsenheter i en mängd olika applikationer. Desktop-set, möss, tangentbord, mekaniska MX-switchar och kortläsarterminaler är kärnan i CHERRY-varumärket idag.


CHERRY fokuserar på fyra affärsområden:

  • Office & Industry
  • Components
  • Gaming Devices
  • SecurityTill höger: CHERRYs huvudkontor i Auerbach, Tyskland (då och nu)

  
CHERRY Tangentbord
är toppmoderna, av högsta kvalitet och mycket hållbara. De kan användas för spel, kontorsarbete och andra multimediaområden inom IT.
CHERRY Möss
ligger optimalt i handen och är ett bekvämt, exakt och långvarigt hjälpverktyg vid spel, kontorsbruk och grafiskt arbete.
CHERRY Desktop Set
är skapade för proffs där hänsyn tagits till trådlösa standarder, effektiv batteri-
förbrukning samt bekvämt och långvarigt användande.Miljö, hållbarhet & säkerhet


Ett konsekvent skydd av vår miljö är ett uttalat mål för CHERRY och en integrerad del av dess företagspolicy. CHERRY är stolta över att ha produkter som har fått den eftertraktade Blue Angel-certifieringen. Blue Angel-certifieringen är den främsta miljömärkningen som ges till produkter som följer höga hållbara produktionsstandarder, lång produktlivslängd och en återvinningsbar design. CHERRY har även erhållit det erkända GS-certifikatet, vilket innebär att CHERRYs produkter uppfyller de kvalitets- och säkerhetskrav som anges i den tyska produktsäkerhetslagen.

 
Håll dig uppdaterad och i kontakt med CHERRY: