Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomisk datorhårdvara med mer än 25 års erfarenhet. Deras ikoniska produkter inkluderar RollerMouse, Unimouse och Multimedia Controller. Under åren har de lyckats flytta fokus på ergonomiska datormöss från att ses som ett verktyg för vissa, till att bli ett verktyg för alla som vill förebygga datorrelaterade överbelastningsskador.

 

 

 

Contour Design har åtagit sig att förse kontorsarbetare runt om i världen med optimerad ergonomi. Deras ansträngningar har resulterat i att tusentals människor har förhindrat och lindrat onödiga belastningsskador. Att förbättra livet framför datorn för kontorsarbetare är deras huvudsyfte.

Repetitiva belastningsskador och andra datorrelaterade skador kan undvikas med bättre utrustning, ökad medvetenhet och förebyggande åtgärder. Contour Designs produkter är utvecklade inte bara för att lindra smärta utan även för att förebygga den.


 

Contour Design integrerar människors olikheter, beteenden och vanor i överlägsen design. Ergonomi är inte en enskild lösning, utan snarare en kombination av väl utformad utrustning med fokus på variation, flexibilitet och goda vanor. Deras produkter erbjuder den högsta graden av effektiv ergonomi och design som inspirerar till variation och sundare vanor för sina användare.

Möss och tangentbord har visat sig vara en av de främsta orsakerna till muskuloskeletal smärta och slitage. Så även om man kanske ännu inte har upplevt obehag från repetitivt arbete, hjälper en ergonomisk mus till att förhindra repetitiva belastningsskador och andra spänningar som kan leda till problem över tid.


Sortimentet omfattar

 

 

Centrerad mus

 

 

Unimouse

 

 

Balance Keyboards

 

 

Multimedia Controllers

 

 

Tillbehör