Använd en ergonomisk mus!

Med en standardmus är handleden helt vriden, dvs. Handflatan är vänd nedåt.
Detta är inte en naturlig hållning. När du placerar handleden i "handskakningsgrepp" -positionen har den antagit en neutral position. Den är lättare att behålla och är samtidigt behagligare. Och ju bekvämare du sitter och står framför datorn, desto mer produktiv blir du.

  

 
Evoluent portfölj


Evoluent3

Den vertikala musen Evoluent3 är en del av Evoluent-familjen och har redan bevisat sina fantastiska egenskaper.

Evoluent4

En vertikal mus som hjälper dig att arbeta hälsosamt, bekvämt och produktivt.

Evoluent C

Stödjer din hand i en upprätt neutral position som eliminerar underarmsvridning.

Evoluent D

Med den vertikala musen Evoluent D upplever du ergonomi och komfort på en högre nivå.
  
  

Vi hjälper dig att välja!

Det finns flera ergonomiska möss som ökar komforten vid musanvändning. Dessutom sänker alla varianter nedan pronation, handledsextension och ulnardeviation i större eller mindre utsträckning. Vi förklarar fyra typer av ergonomiska möss: vertikala, centrala, precisions- och specialmöss.

  
   

  


Få fem års garanti helt gratis!

Våra produkter är av hög kvalitet, vilket innebär att de håller länge vid daglig användning. En stor fördel är att våra kunder inte behöver byta ut våra produkter så ofta, vilket innebär mindre påverkan på vår miljö. Om en del går sönder har vi ofta reservdelar i lager och den kan enkelt bytas ut. Vi är så övertygade om kvaliteten på våra produkter att vi har beslutat att ändra vår garantipolicy från den lagstadgade, obligatoriska, garantin (2 år) till:

Icke-elektroniska produkter:    Standard 5 år, livslång garanti efter registrering
Elektroniska produkter:    Standard 3 år, 5 års garanti efter registrering

  
   


30 års erfarenhet!

Erfarenhet kan inte köpas, det växer stadigt. BakkerElkhuizen har nu mer än 30 års erfarenhet inom ergonomi, arbetsplatsdesign och HR-programvara.
Dela med oss av kunskap

Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap om ergonomi. Vår kunskap finns öppet tillgänglig online och du kan delta i olika webbseminarier.Personlig rådgivning!

Alla datoranvändare är olika eller har olika önskemål. Därför får du alltid skräddarsydda råd från våra specialister. Bara för att du förtjänar det.