Floortex


Floortex, den ledande leverantören av stolsunderlägg i Europa, grundades i Storbritannien 2001. Företagets oöverträffade sortiment av stolsunderlägg och golvskyddsprodukter erbjuder slitstark kvalitet för att skydda alla golv, stolar och dörröppningar och samtidigt se till att högtrafikerade områden hålls rena och säkrare längre.

Företagets oöverträffade sortiment av stolsunderlägg och golvskyddsprodukter erbjuder slitstark kvalitet

Floortex tillverkar stolsunderlägg och golvskyddsprodukter vid företagets egen fabrik i Belfast: en garanti för produkter med hög kvalitet! Produktionsanläggningen drivs till 30 % med förnybar energi i form av vindkraftsel, detta som en del av Floortex strategi för att bedriva verksamheten på ett miljövänligt sätt.

Sedan 2002 har Floortex varit ledande när det gäller innovationer inom tillverkning och marknadsföring av golvskyddsprodukter. Genom att erbjuda ett oöverträffat produktsortiment som kännetecknas av exceptionell kvalitet erbjuder Floortex produkter ett odiskutabelt värde kombinerat med ett engagemang för nöjda kunder.

 


Därför ska du välja Floortex: 

 

  • Som ledande tillverkare av golvskyddsmattor står Floortex för innovationer såsom stolmattor i polykarbonat och inkluderandet av antimikrobiell och antistatisk teknologi i sina mattor.

  • Som en ansvarsfull tillverkare använder Floortex förnybar energi under tillverkningen, återvunnen plast där det är möjligt och ser till att stolmattorna är återvinningsbara.

  • Floortex stolmattor genomgår noggranna tester för att säkerställa att produkterna är särskilt tåliga och hållbara och därmed skyddar mattor och golv från slitage och skador.

  • Förutom att skydda golven, så har mattorna även en lätt glidyta som ger ergonmiska fördelar till dess användare.