GBC är specialiserade på att tillverka effektiva maskiner för laminering och bindning


GBC:s produkter är designade för den upptagna kontoristen – med många deadlines, som behöver leverera felfritt och professionellt, om och om igen. Målet är att alla ska kunna använda GBC:s moderna och funktionella maskiner – oavsett om det är i skolan, på kontoret eller hemma. Av denna anledning är maskinerna pålitliga och användarvänliga.

GBC förnyar ständigt sina produkter. I själva verket är GBC världens äldsta varumärke inom laminering, och som gång på gång förnyar vårt sätt att laminera.

GBC har ännu en gång revolutionerat lamineringsvärlden med sin automatisk lamineringsmaskin "Foton 30" - den första helautomatiska lamineringsmaskinen, som inte använder lamineringspåsar.

 

 

 

 

 
   

 

Laminering

     

Manuell laminering

Automatisk laminering


På Despec, erbjuder vi ett brett urval av GBC:s manuella lamineringsmaskiner och påsar. Gemensamt för dem alla är den korta tids, som behövs för att värma upp. Dessutom är de lätta att använda. Välj mellan maskiner för kontoret, för flera användare eller för professionell laminering.


Foton 30 är världens första helautomatiska lamineringsmaskin. Maskinen har ett revolutionerande kassettsystem som har gjort lamineringspåsar överflödiga. Maskinen kan ta 30 ark i taget och laminerar automatiskt – en perfekt maskin för användare som laminerar mycket.


bindingCombBind binding

CombBind binding är ett av de mest användarvänliga bindningssystemen på marknaden. Maskinerna förenklar processen och ger ett professionellt resultat. Bindningen gör det möjligt att ta bort eller lägga till dokument till bindningen.Wire binding

Bindningsmaskiner för stora och små uppdrag. Maskinen är konstruerad för att förhindra att dokumenten kan ändras efteråt. Maskinerna ger en snygg finish till slutresultatet. Kan användas med GBC:s metalltrådar.Thermal binding

Bindningsmaskin från GBC som gör det enkelt att hantera större dokument. Maskinen kan ta upp till 400 ark. Maskinerna är perfekta för dem som behöver binda mycket.

 

Skriv ut dina egna skyltar


Nu har du möjlighet att skriva ut dina egna skyltar. Välj bland mängder av ikoner  - se dem alla här. Lägg till text, skriv ut och laminera.