Som exklusiv distributör i Norden är vi väldigt stolta över att introducera Hombli i vårt sortiment. Hombli är ett  holländskt varumärke med produkter anpassade för att skapa Smart Home-upplevelser för alla!

På Hombli verkar man efter visionen att det ska vara både enkelt och prisvärt att förvandla sitt hem till ett Smart Home. Alla produkter är lätta att installera och kontrolleras och automatiseras smidigt med Homblis egen kostnadsfria mobil-app. Sortimentet är brett och oavsett om din kund efterfrågar belysning eller ett komplett automatiserat Smart Home, kan de olika behoven supporteras med Homblis produkter.

Samtliga produkter kopplas direkt till hemnätverket och styrs med mobil-appen, utan några extra tillbehör och de går alla utmärkt att använda tillsammans med produkter från andra varumärken. Homblis produkter drivs av Tuya Smart och fungerar sömlöst tillsammans med andra varumärken via Siri, Google Assistant och Amazon Alexa.


Full kontrol med Hombli-appen

Oavsett var du befinner dig i världen kan du enkelt fjärrstyra hemmets smarta enheter via din iOS- eller Android-mobil. Med den kostnadsfria Hombli-appen konfigureras och automatiseras enskilda eller alla enheter när man vill, för full kontroll.

Drivs av Tuya

Samtliga Hombli-produkter drivs av Tuya Smart, den ledande IoT-plattformen i världen. Det innebär att alla produkter och mobil-appen drar nytta av en högst säker och pålitlig molntjänst och samtidigt är kompatibla med samtliga smarta produkter med stöd av Tuya.