Denna sida ger dig som Despec-kund tillgång till HP´s säljverktyg och kampanjer. Dessutom hittar du användbar information om HP´s fokus på miljö och mycket mer.

 


HP selektiv distribution

Kära kund, vi vill uppmärksamma er på att HP fr.o.m. 1 november 2022 införde selektiv distribution av HP-produkter och tjänster! 

För Despec och övriga HP-distributörer innebär det att alla som köper eller vill köpa
HP-produkter i återförsäljarsyfte behöver registrera sig för att bli ”HP Authorized Partner”. Om du inte redan är en registrerad HP-partner kan du registrera dig direkt, via länken nedan.

HP vill genom ”Selective Partner” säkerställa att HP-produkter endast säljs och köps genom auktoriserade HP-partners och därigenom skydda varumärket mot olaglig hantering samt garantera att HP:s produktkvalitet skyddas.   


Om du inte redan är en registrerad HP-partner kan du registrera dig direkt härHP-skrivare med kampanjpriser

Här finner du en översikt över dem skrivare som
just nu säljs till kampanjpris.

Läs mer ►


HP-papper

HP har ett brett sortiment med papper som är unikt designade, ansvarsfullt framtagna och som ger pålitliga resultat av högsta kvalitet. 

Läs mer ►


HP´s kommersiella garanti

Läs mer om HP´s kommersiella garanti. Hur det fungerar och vilka alternativ man har som konsument.


Läs mer ►28 miljoner ton CO2e-utsläpp,
3 % minskning från 2020

Från ansvarsfull skogsskötsel till förnybar energi och återanvändning av material: så här når vi våra viktiga mål för en växthusgasneutral verksamhet.

Läs mer ►


349 000 arbetare har genomgått
kompetenshöjande utbildningar
sedan 2015

Att stärka IT-distributionskedjan börjar med att förbättra förmågorna för både arbetare och ledningen hos våra leverantörer. Läs mer om hur vi utvecklar kapacitetsbyggande program för dem.

Läs mer ►


74 miljoner människor har dragit nytta av HPs utbildningsprogram sedan 2015

Morgondagens representanter för förändring formas i dag. Vi hjälper till att skapa de möjligheterna med HP LIFE och många andra utbildningsinitiativ.

Läs mer ►


Amplify, HP Business Partner-program

Få ut det mesta av HP´s alla fördelar genom att vara en HP-affärspartner. HP har ett kraftfullt och globalt partnerprogram som är designat för den kunddrivna digitala tidsåldern. Olika partnernivåer erbjuds baserat på prestanda, samarbete och kapacitet.

Despec hjälper dig på vägen, även om du för närvarande inte är registrerad hos HP.
Välkommen att kontakta din Despec-säljare för mer information.

Läs mer ►Vi driver ständig förbättring genom vår leverantörskedja

Upptäck stegen vi vidtar för att förbättra arbetsförhållanden på leverantörsfabriker, samtidigt som våra många partner och leverantörer erbjuds möjligheter och behandlas med respekt.

Läs mer ►


Etisk utvinning av mineraler

Vi har åtagit oss att eliminera konfliktrelaterade risker från vår leverantörskedja. Upptäck hur vi gör det.Läs mer ►


Framsteg inom mänskliga rättigheter

Vi försvarar respekten för mänskliga rättigheter i allt vi gör. Ta reda på hur vi använder vår storlek och influens för att främja en positiv förändring.


Läs mer ►Hitta de rätta tillbehören
till alla skrivare

Välkommen till vår Ink & Toner guide för att på ett snabbt och okomplicerat sätt hitta de förbrukningsvaror din kund vill ha och lägga dem i varukorgen.


Läs mer ►

 
Returnera dina använda skrivarpatroner

Som HP Planet Partner kan du värna om miljön genom att returnera dina tomma original bläck- och tonerkassetter för återvinning.


Läs mer ►


Finn rätt skrivare

Letar du efter en särskild HP-skrivarmodell och behöver lite extra hjälp, kan du med fördel använda HP´s "Product Finder".


Läs mer ►


3D-utskriftslösningar

HP tror att vi tillsammans kan göra verklighet av vilken idé som helst, liten eller stor, enkel eller komplex. Klicka nedan för att läsa mer om HP´s industriella 3D-utskriftslösningar.

Läs mer ►