Välkommen till vår HP microsite!


Denna sida ger dig som Despec-kund tillgång till HP´s säljverktyg och kampanjer. Dessutom hittar du användbar information om HP´s fokus på miljö och mycket mer.

 


HP-skrivare med kampanjpriser hos Despec

Här finner du en översikt över dem skrivare som just nu säljs till kampanjpris.HP papper

HP har ett brett sortiment med papper som är unikt designade, ansvarsfullt framtagna och som ger pålitliga resultat av högsta kvalitet.


HP selektiv distribution


Från och med den 1 november 2022 kommer HP att införa selektiv distribution av alla HP-produkter och tjänster!

För Despec och övriga HP-distributörer innebär det att alla som köper eller vill köpa
HP-produkter i återförsäljarsyfte behöver registrera sig för att bli en "HP Authorized Partner".

HP vill genom ”Selective Partner” säkerställa att HP-produkter endast säljs och köps genom auktoriserade HP-partners och därigenom skydda varumärket mot olaglig hantering samt garantera att HP:s produktkvalitet skyddas.   


Om du inte redan är en registrerad HP-partner kan du registrera dig direkt här.

 Hitta de rätta tillbehören till alla skrivare

Välkommen till vår Ink & Toner guide för att på ett snabbt och okomplicerat sätt hitta de förbrukningsvaror din kund vill ha och lägga dem i varukorgen.


 
Returnera dina använda skrivarpatroner

Som HP Planet Partner kan du värna om miljön genom att returnera dina tomma original bläck- och tonerkassetter för återvinning.Finn rätt skrivare

Letar du efter en särskild HP-skrivarmodell och behöver lite extra hjälp, kan du med fördel använda HP´s "Product Finder".
Officiella HP-kampanjer

Här finner du de officiella kampanjer som just nu är aktuella hos HP.Indoor Air Quality (AIQ)

HP frivilligt designar och testar inomhusluftkvaliten (IAQ) hos hem/kontorsskrivare och tillbehör för att möta miljömärkta utsläppstandarder.


Amplify, HP Business Partner-program

Få ut det mesta av HP´s alla fördelar genom att vara en HP-affärspartner. HP har ett kraftfullt och globalt partnerprogram som är designat för den kunddrivna digitala tidsåldern. Olika partnernivåer erbjuds baserat på prestanda, samarbete och kapacitet.

Despec hjälper dig på vägen, även om du för närvarande inte är registrerad hos HP.
Välkommen att kontakta din Despec-säljare för mer information.
Säkerhetsdatablad (SDS)

Säkerhetsinformation om material, såsom fysiska, kemiska och toxikologiska egenskaper, förordningar och hanteringsrekommendationer 1,2

 


Miljömärkning

Certifieringar för vår design och våra tekniska innovationer, inklusive ENERGY STAR®, EPEAT, Blue Angel, ISO 14001Miljödeklarationer

Miljöinformation för specifika produkter
som krävs av specifika förordningar och
länder.Dokument och rapporter

Få tillgång till värdefull information och rapporter rörande HP´s fokusområden, vilket förättrar dina förutsättningar att marknadsföra HP´s produkter vidare.