På den här sidan får du som Despec-kund tillgång till säljverktyg och kampanjer från HP. Du hittar också nyttig information om HP´s fokus på miljö och mycket mer.

 
HP selektiv distribution

Kära kund, vi vill uppmärksamma dig på att HP från och med 1 november 2022 införde selektiv distribution av HP-produkter och tjänster! För Despec och övriga HP-distributörer innebär det att alla som köper eller vill köpa HP-produkter i återförsäljarsyfte behöver registrera sig för att bli ”HP Authorized Partner”. Om du inte redan är en registrerad HP-partner kan du registrera dig direkt via länken nedan. HP vill genom ”Selective Partner” säkerställa att HP-produkter endast säljs och köps genom auktoriserade HP-partners och därigenom skydda varumärket mot olaglig hantering samt garantera att HP:s produktkvalitet skyddas.

Om du inte redan är en registrerad HP-partner kan du registrera dig direkt här ►

  

 

  

 

  

 

  


 
HPs mest miljövänliga bläckpatron för din skrivare

HP EvoMore-originalbläckpatroner för samman välkänd och legendarisk kvalitet med hållbara funktioner som ger dubbelt så många sidor för ett lägre koldioxidutsläpp. Och de kan enkelt återvinnas helt kostnadsfritt samt hjälper till att återställa skogarna tack vare EvoMore Community.

Förpackning
Förpackningen är tillverkad av minst 90 % återvunna fibrer och är 100 % återvinningsbar. Vi använder fiberbaserade material från återvunna källor som gör att förpackningen enkelt kan slängas i vanliga återvinningsbehållare.

Patroner
Tillverkade med återvunnet och återvinningsbart material. När använda HP EvoMore-patroner returneras helt kostnadsfritt återvinner HP dem för att göra nya. Detta reducerar förbrukningen av fossila bränslen i plast.

Läs mer ►

  

 

  
HP Business Partner-program

Få ut det mesta av HP´s alla fördelar genom att vara en HP-affärspartner. Despec hjälper dig på vägen, även om du för närvarande inte är registrerad hos HP. Kontakta din Despec-säljare idag. HP erbjuder olika partnernivåer baserat på prestanda, samarbete och kapacitet.

Kontakta gärna din lokala Despec Account Manager för mer information.

Läs mer ►

 

 

 

 

 

 

  

 

 

OfficeJet Pro-skrivare

Säg hej till den professionella bläckstrålefärgskrivaren
för ditt växande företag. Skriv enkelt ut allt från
anteckningar till presentationer med en skrivare som
är utformad för att hjälpa dig att lyckas i ditt arbete.

Läs mer ►

 

 

 

 

 

 

  


Kampanjpriser: HP-skrivare

Här finner du en översikt över de
skrivare som just nu säljs till
kampanjpris.


Läs mer ►

  


HP-papper

Upptäck en värld av möjligheter med HP-papper. HP har ett brett utbud av papper som är unikt designade, ansvarsfullt producerade och ger tillförlitliga resultat av högsta kvalitet.

Läs mer ►

  


HP´s kommersiella garanti

Här kan du läsa mer om HP´s kommersiella garanti. Hur den fungerar och vilka alternativ man har som konsument.


Läs mer ►

 


Hitta rätt tillbehör

Välkommen till vår Ink & Toner guide för att på ett snabbt och okomplicerat sätt hitta de förbrukningsvaror din kund vill ha och lägga dem i varukorgen.

Läs mer ►

 

 
 


Returnera använda bläckpatroner

Som HP Planet Partner kan du värna om miljön genom att returnera dina tomma original bläck- och tonerkassetter för återvinning.

Läs mer ►
Hitta rätt skrivare

Om du letar efter en specifik HP-skrivare
men behöver lite extra hjälp kan
du använda HP´s "Product Finder".

Läs mer ►

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Människor förtjänar respekt och möjligheter

HP strävar efter att hålla diskussionen om inkludering och tillhörighet levande - och är fast beslutna att göra skillnad både på och utanför arbetsplatsen. I en värld som växer och utvecklas varje dag skapar HP teknik som gör livet bättre för alla, överallt. HP´s innovation kommer från ett team av individer, som var och en samarbetar och bidrar med sina egna perspektiv, kunskaper och erfarenheter för att främja hur världen fungerar och lever. Redan från början har HP insett att de genom att fånga upp och utnyttja olika synpunkter kan förbättra sina produkter och tjänster - och verksamheten som helhet.

Läs mer ►

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dina val gör skillnad

Återvinn HP´s bläck- och toner med HP Planet Partners så att de blir nya produkter och inte hamnar i haven eller på soptippen. HP har dessutom använt mer än 5,8 miljarder återvunna plastflaskor för att tillverka nya HP originalbläckpatroner.

Läs mer ►

 

 

 

 

 

Go Beyond för en bättre värld

Go Beyond innehåller olika resurser om hållbarhet inom våra viktigaste fokusområden: klimatåtgärder, digital rättvisa och mänskliga rättigheter.

Läs mer ►

 

 

 


Digital jämställdhet

Morgondagens representanter för förändring formas i dag. HP hjälper till att skapa möjligheterna med HP LIFE och många andra utbildningsinitiativ.

Läs mer ►

 

 

 

 


Återställa skogar

HP ansluter sig till Jane's Green Hope, ett initiativ från Jane Goodall Institute i samarbete med Arbor Day Foundation för att plantera, skydda och återställa jordens skogar.

Läs mer ►

 

 

 

 

 

Klimatåtgärder

Allt gör skillnad. HP har ett uppdrag att minska sin påverkan genom hela värdekedjan. HP´s klimatmål inkluderar att nå växthusgasneutralitet (GHG) senast 2040.

Läs mer ►