Markal

Markal fokuserar på yrkesverksamma inom industrin och deras specifika applikationer och miljöer.
Produkterna är tillverkade för att möta deras specifika behov.

Varumärket Markal® är världsledande inom högpresterande pennor och märkningsprodukter. Från sina tillverkningsanläggningar i USA och Frankrike producerar och säljer Markal industriella märkdon för följande branscher: metallproduktion, skeppsbyggnad, fordonsmontering, svetsning och metalltillverkning, byggkonstruktion, timmer/träbearbetning och många fler.

I över 87 år har de varit stolta över att stödja de hårt arbetande entreprenörer som bygger världens stora broar, fartyg, bilar, bostäder, kontorsbyggnader, kraftverk och många andra tekniska underverk med Markal®-produkter.

  

Markals mission

”Att aktivt lyssna på våra kunder och uppfylla eller överträffa deras förväntningar genom att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet för märkning, tätning, sammanfogning och andra kemiska specialtillämpningar. Att vara miljömässigt ansvarstagande vid framtagning och tillverkning av våra produkter. Att främja våra medarbetares tillväxt och välbefinnande.”

 

 

 

 

 


Tempil® är ledande inom utveckling och introduktion av innovativa och exakta temperaturindikeringstekniker för en mängd olika marknader, användningsområden och applikationer. Deras kostnadseffektiva visuella lösningar kontrollerar kritiska temperaturer i svets- och tillverkningsprocesser, övervakar miljön i dina leveranskedjor och säkerställer prestandan hos dina produkter eller tjänster ute på fältet.