Mousetrapper - the wellness mouse

Mousetrapper är en svensk innovation! Den är en ergonomisk mus som förebygger eventuella förslitningsskador, som kan uppstå vid arbete framför datorer. I mer än 25 år har Mousetrapper utvecklat smarta lösningar som hjälper människor att bekämpa smärta.

Varför använda en Mousetrapper?

Mousetrapper är ett ergonomiskt alternativ till en traditionell mus och som kan förebygga förslitningsskador och andra problem som kan uppstå vid arbete framför en dator.

Mousetrapper placeras centralt framför tangentbordet, vilket bidrar till en ergonomiskt hälsosam position. Detta hjälper dig att undvika belastningsskador och lindra redan uppkommen smärta. Mousetrapper eliminerar också behovet av att sträcka ut armen för att nå musen. Det breda, vadderade handledsstödet lindrar även eventuell påfrestning på hals, axlar, armar och handleder.Om Mousetrapper

Mousetrapper har utvecklat ergonomiska pekdon i mer än 25 år. Produkterna har sedan starten utformats, utvecklats och tillverkats i Sverige. Mousetrappers primära mål är att bekämpa de smärtor som kan uppstå vid arbete framför datorer.

Mousetrapper och MT Keys

Genom att placera dina fingrar på styrplattan, kan du styra markören med enkla rörelser. Styrplattan rör sig smidigt åt olika håll och har både klick- och scrollfunktion. Med programvaran MT Keys kan Mousetrappern enkelt individanpassas och du kan välja vilka funktioner de programmerbara knapparna ska ha. Tilldela dina mest använda kommandon till dessa knappar och arbeta mer effektivt!


Mousetrapper Advance 2.0

 

mousetrapper alpha

mousetrapper prime