Nobo handlar om idéer - och att komma ihåg att notera och genomföra dem


Som marknadsledande varumärke inom visuella kommunikationsmedel för möten handlar Nobo om att skapa idéer, notera och genomföra dem. Vi hjälper dig att få ut det mesta av dina möten och att använda din tid på bästa sätt med högkvalitativa whiteboardtavlor, blädderblock, pennor och ett stort utbud av andra kontorsprodukter.


WHITEBOARDS


Visuella kommunikationsverktyg har utvecklats mycket under de senaste åren. Nu kan vi erbjuda moderna lösningar som passar design och inredning på en modern arbetsplats. Med en anslagstavla från Nobo är du garanterad en designsäker produkt av hög kvalitet. Nobo har flera olika whiteboardserier för olika behov.

Impression Pro är en whiteboardtavla med en tunn och elegant ram med infästningar som är snyggt dolda bakom tavlan. Tavlorna finns i olika storlekar. Premium Plus whiteboardtavlor har en modern ram i aluminium och fästs med genomgående hörnmontering. Essence-serien är magnetiska whiteboardtavlor i stål med anodiserad aluminiumlist. Den magnetiska whiteboardtavlans målade stålyta ger en ökad raderbarhet för frekvent användning. Whiteboard Mobile är ett roterande konferensställ med hjul som lätt flyttas mellan mötesrummen. Stället har med ett stort pennfack, och levereras med Nobo penna och magneter.

 GLASTAVLOR


Glastavlor i snygg och slimmad design med dolda monteringsfästen och avtagbart pennfack. Glastavlorna har en härdad, magnetisk säkerhetsglasyta och har mycket bra raderbarhet samt högsta motståndskraft mot bläckfläckar och pennmärken. Självklart; Skriv, torka bort och börja om.

 

 


BLÄDDERBLOCK


Ett blädderblockställ är en praktisk lösning för snabba idéer och anteckningar när man brainstormar. Nobo blädderblockställ finns med hjul eller med ben, samt med infällbara förlängningsarmar, så att du kan hitta den lösning som bäst passar dina behov. 

Skylthållare

Väggmonterade skylthållare i aluminium med knäpplåsning. Lyft bara upp kanterna, ta bort skyddsglaset, byt innehåll, sätt tillbaka skyddsglaset och fäll ner kanterna. Fästs på väggen med hörnskruvar och hörnskydd för en snygg finish.

Väggmonterade ramar med snygg clipram med låg profil. Ta bara bort den främre bildramen, byt sedan ut innehållet bakom det genomskinliga locket och lägg tillbaka bildrutan med en enkel 'push click fit'-anslutning. Bakpanelen fästs på väggen med hjälp av hörnmontering.  

 

 

 

Informationstavlor

Självhäftande skylthållare med magnetisk stängning. Skylthållaren har en magnetremsa längst ned på ramen
som gör det snabbt och enkelt att byta innehåll
och håller sidorna säkra.

Ramen fäster stadigt på plana ytor i antingen stående eller liggande format med sin självhäftande baksida.

Den transparenta matta skyddsplasten skyddar innehållet,
och kan torkas av.  

 

 

 

LÅSBAR ANSLAGSTAVLA


Låsbar magnetisk anslagstavla med glasdörr på
gångjärn och sidolås.

Komplett med en modern och snygg ram i aluminium och fästs med genomgående hörnmontering.

Utmärkt magnetisk anslagstavla för att säkert visa dina meddelanden.

Tavlorna finns tillgängliga för
inomhus- eller utomhusbruk.
 

 

 


SKRIVBORDSTAVLOR


Om utrymme inte finns för en väggmonterad whiteboardtavla kan skrivbordstavlor vara ett bra alternativ. Tavlorna är portabla och kan därmed enkelt flyttas runt. De eleganta designerna passar in i alla kontorsmiljöer och gör det enkelt att skriva snabba anteckningar och meddelanden.


TILLBEHÖR


På Despec har vi ett stort utbud av tillbehör från Nobo. Du hittar till exempel startpaket och tillbehörssatser som innehåller allt du behöver för att använda och underhålla din whiteboard.

Du hittar också magneter i många färger och rengöringsprodukter för din whiteboardtavla. Se hela sortimentet i webshopen, där du också hittar många fler tillbehör från Nobo.