OKI är pionjärer inom innovativ utskriftsteknik som digital LED och skarp HD-färg. Som ett resultat ger portföljen av prisbelönta produkter och lösningar möjlighet för verksamheter att uppnå kvalitetsutskrifter för visuell kommunikation och budgetflexibilitet. 

 

  

 

Lösningar som uppfyller
dina specifika behov

OKI erbjuder ett koncentrerat utbud av produktiva utskriftslösningar för alla yrkesverksamma
– oavsett om det tryckta materialet är för eget bruk eller erbjuds till andra verksamheter.


Fånga kundernas uppmärksamhet med utskrifter på mångsidiga medier! Från förskurna medier såsom små prislappar och personliga förpackningar till 1,3 meter långa banderoller, golvklistermärken och fönstergrafik. OKI's skrivare kan även skriva ut på vattentäta och UV-beständiga medier som ger en professionell finish. 

 

 

 

 


   

  

 

  

 

OKI’s många lösningar

  • Skriv ut etiketter på ditt sätt
  • Robusta A4-skrivare
  • Marknadsledande A3-skrivare
  • Kompakta och mångsidiga
  • Skriv ut - kopiera - skanna - faxa

Se videon här 

 

  

 

 

 

 

 

Imponera på dina kunder med 5 färger

För produkt- och förpackningsetiketter kan du uppfylla alla dina kunders behov av etikettutskrifter med professionella resultat.

Skriv ut korta eller långa serier av skräddarsydda etiketter på on-demand.

Med den vita tonern har man den extra fördelen att kunna skriva ut på transparent eller färgat etikettmaterial, vilket OKI’s 5-färgsskrivare (CMYK+vit) kan leverera.

.

   

 

 

 

  

Etiketter  

OKI’s Pro10-serie producerar extremt hållbara, högkvalitativa etiketter som är lämpliga för krävande kommersiell användning. Etikettskrivarna är kostnadseffektiva och kan hantera alla jobb, oavsett om det gäller 1 eller 10 000 etiketter.

Läs mer her 

 

  

Produktion & förpackning

Låt de stora produktionsmaskiner hantera de stora jobben medan du kapitaliserar på den växande efterfrågan på specialutskrifter med höga marginaler och mindre upplagor. Pro9000-serien levererar högkvalitativa färgutskrifter på ett stort utbud av olika media.

Läs mer her 

 

  

Transfertryck

Upplev en helt ny nivå av personalisering och flexibilitet för ditt företag med transferutskrift – oavsett om det gäller textilier, accessoarer eller reklamartiklar. Den vita färgen är unik för OKI och säkerställer utskriftskvalitet på alla färger.

Läs mer her 

 

  

Visuell kommunikation

Spara tid och pengar. Skriv ut dina egna affischer, långa banderoller, vattentåliga skyltar, klistermärken och mycket mer. De senaste OKI A3-färgskrivarna kan hantera en förvånansvärd mängd av ditt företags utskriftsbehov, efter behov och utan minimi-kvantiteter.

Läs mer her