Optapad, Caring Ergonomics.Optapad Nordic AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer ergonomiska produkter. På Optapad brinner man för att utveckla, tillverka och sälja produkter som hjälper användarna till en bättre, snyggare och framför allt mer ergonomisk arbetsplats.

Många av oss sitter många timmar framför datorn och förslitningsskador som stela ryggar och musarm har blivit ett stort problem för många. Ofta finns lösningen på problemen lätt tillgänglig, det handlar ofta om att ha en varierad arbetsställning och att undvika att sitta på ett sätt som belastar kroppen i onödan.

Använd Optapad för att undvika musarm, tennisarmbåge och karpaltunnelsyndrom

Optapad har produkter som lämpar sig för användning så väl på kontoret som på hemarbetsplatsen, den minsta gemensamma nämnaren är alltid att produkten skall hjälpa användaren till en bättre, mer hållbar arbetsmiljö. Fokus är att leverera högsta kvalitet till bra pris. Optapads egentillverkade produkter är den ergonomiska centrerade musen Optapad med matchande trådat eller trådlöst tangentbord. OPTAPAD® är en ny typ av ergonomisk mus som kombinerar optisk teknik med ergonomisk design. Den har en touchpad av glas som känns igen från smartphones och surfplattor, vilket gör hanteringen lätt och naturlig. Med sina vingformade handledsstöd och den centrerade arbetsytan förebygger och avhjälper Optapad spänningar, smärta och värk i axlar, nacke och skuldror.

Tack vare den ergonomiska utformningen får du en bra arbetsställning och ett naturligt rörelsemönster. Använd Optapad för att undvika musarm, tennisarmbåge och karpaltunnelsyndrom.

En del av de övriga produkter Optapad säljer har andra tillverkare, som man valt ut utifrån deras höga standard vad gäller kvalitet, innovationsgrad och miljötänkande.  Bland dessa produkter märks just nu främst det portabla ståbordet Get Up Desk samt aktivitetsbrädan Gymba.