Rexel - det smarta valet


Rexel grundades 1939 i Storbritannien. I starten var det typiska kontorsprodukter som såldes, idag fokuserar man främst på kontorsmaskiner som skärmaskiner och dokumentförstörare. Rexel skapar innovativa och användbara produkter som skapar värde för användaren varje dag.Dokumentförstörare med AUTOFEED


Dokumentförstörare med AUTOFEED är praktiska eftersom de kan strimla stora mängder papper på en gång. De har i allmänhet en högre ark-kapacitet och är tidsbesparande, eftersom den kan strimla flera papper i taget. Man behöver inte stå vid maskinen och mata den med papper hela tiden, här lägger man bara i pappershögen och maskinen gör resten!

     
                      

 


Manuella dokumentförstörare

Manuella dokumentförstörare är det idealiska valet för hemmakontor, små och medelstora företag och privatpersoner. Dessa kan avyttra papper med känslig personlig information som socialförsäkringsnummer, bankuppgifter etc.  Denna följer den europeiska GDPR-lagstiftningen.

Rexel Momentum


Dokumentförstöraren Rexel Momentum är en modell som erbjuder lång drifttid och en säkerhetsnivå mellan P3 (känsliga data i adresser) och P5 (konfidentiella personliga-, finansiella- och strategiska dokument).

Rexel Mercury


Dokumentförstöraren Rexel Mercury är en modell som är perfekt för kontor med upp till 10 användare. Med en säkerhetsnivå på P4 (bankutdrag och konfidentiella affärsdokument) är den lämplig för de flesta företag.

Rexel Alpha / Style


Dokumentförstöraren Rexel Alpha och ProStyle är de rätta valen för mindre kontor eller hemmakontor, utan att ett stort antal papper har strimla åt gången.


Skärmaskin


Rexel Skärmaskin passar alla behov – från kreativa proffs till hemmakontor. Den gemensamma nämnaren är att de är lätta att använda och ger ett optimalt resultat.

Skärmaskin Smartcut

ClassicCut skärmaskin

Rexel Skärmaskin Smartcut är utformad specifikt för den kreativa och professionella användaren.  Denna 4-i-1-maskinen har fyra olika skärstilar och är perfekt för dokument, inbjudningar, broschyrer, fotografier, gratulationskort eller något som behöver en vikning. Här funkar dokument upp till A3-format.

 

Rexel ClassicCut skärmaskin passar på skrivbordet och i hemmakontoret. De är effektiva, säkra och enkla att använda.