Snabb hantering med Rexels sortiment av manuella dokumentförstörare

När man väljer en manuell dokumentförstörare från Rexel får man en funktionell, tystgående och inte minst pålitlig dokumentförstörare som underlättar arbetet. Dokumentförstörarna finns i olika serier, storlekar och säkerhetsnivåer, så det finns något för varje smak och behov. Oavsett om man arbetar på ett stort kontor eller behöver en dokumentförstörare för hemmabruk hittar man den bland Rexels manuella dokumentförstörarmodeller.

Man bör välja en manuell dokumentförstörare om man oftast strimlar bara några papper åt gången. En manuell dokumentförstörare tar vanligtvis mindre plats på kontoret än automatiska dokumentförstörare och de är ofta tystare. De två viktigaste serierna i manuell dokumentförstöring från Rexel är Rexel Momentum och Rexel Secure. Du kan läsa mer om dem på den här sidan.


 

 

Säkerhet i toppklass var man än arbetar

Dokumentförstörare i Rexels Secure-serien gör det enkelt att skydda data hemma eller på kontoret med en dokumentförstörare som är designad för att passa in på  alla arbetsplatser.


 

Rexel Momentum & Momentum Extra kan användas under lång tid innan maskinen behöver vila. Faktum är att vissa av modellerna kan strimla upp till 4 timmar kontinuerligt. Den långa körtiden möjliggör ett effektivt arbetsflöde, medan pekskärmen gör den enkel att använda. Den stora behållaren ger en trygg och säker förvaring, och fönstret visar hur full behållaren är.

Momentum-modellerna är passande att använda i det lilla kontoret eller hemmakontoret, eftersom de har en ganska kompakt design.

 

<<