Tombow


Tombow är ett familjeägt, globalt representerat, japanskt varumärke med premiumprodukter för skrift, konstnärligt skapande, limmande och korrigering.

Tombow Pencil Co. Ltd. grundades i Japan 1913 som en penntillverkare. Under de senaste årtiondena har Tombow utvidgat sitt produktsortiment till att omfatta kulspetspennor, penslar, pennor, korrigeringstejp, suddgummin och lim. Despec har en lång historia som skandinavisk distributör av Tombows breda produktutbud för skola, kontor och hobbyprojekt.


Korrigeringstejp


Inga misstag varar för evigt - MONO-korrigeringstejp gör jobbet. Korrigeringstejpen finns för såväl höger- och vänsterhänta och kan användas vertikalt eller horisontellt. Finns också som engångsprodukt eller med refill. Olika tejpbredder används för att korrigera större eller mindre fel.


Suddgummin


Serien MONO från Tombow har suddgummin utformade för att hjälpa användaren i vardagen.  De är funktionella och håller hög kvalitet och finns i olika varianter och storlekar.


Lim


Välj bland en mängd olika varianter; limstift, limrollers eller flytande lim. Tombow erbjuder ett brett sortiment av lim för olika applikationer. Tombows limrollers och flytande lim finns även som engångsprodukter eller med påfyllning.


Produkter för kreativt skapande

Möjligheterna till kreativitet är ändlösa och Tombow har allt du behöver; penselpennor, tuschpennor (vatten- eller alkoholbaserade), fineliners, markers och pennor för många ändamål - skönskrift, vattenfärg, illustrationer, bullet journaling m.m.


Flyers och kataloger för nedladdning