Välkommen in i den rena luften!

Kan du se din luft? Låt TruSens visa dig. En vacker display informerar dig om kvaliteten på luften du andas in. TruSens luftrenare övervakar luften i ditt rum, inte bara nära luftrenaren och levererar ren luft överallt, med 360 graders DuPont ™-filtrering.
LEITZ TRUSENS LUFTRENARE


Med en luftrenare från Leitz TruSens kan du säkerställa ren luft i ditt hem. Luftrenarna finns i tre storlekar, som täcker 23, 35 respektive 70m2. De två stora modellerna har en unik SensorPod™ som mäter luftkvaliteten i hela rummet - inte bara nära luftrenaren.

Luftrenaren är ett smart val om du eller någon i ditt hushåll eller på din arbetsplats lider av allergier eller vill ha renare luft med färre luftburna mikroorganismer som virus och bakterier.ReagerAr på din luft


Det ska finnas ren luft i hela rummet - inte bara nära luftrenaren. Den unika SensorPod™ placeras bort från luftrenaren så att luftkvaliteten mäts i hela rummet.
SensorPod™ luftkvalitetsmätningar kan ses på den upplysta skärmen. Du kan därför snabbt se om luftkvaliteten är bra, måttlig eller dålig.


EPA luftkvalitetsindex:

  • 100+ : Dålig
  • 50-100 : Moderat
  • 0-50 : GodRen luft i helA rummet


Den unika PureDirect-tekniken skickar luftströmmar i två riktningar, medan ett 360-graders DuPont-filter fångar upp allergener som pollen eller djurhår.

UV-lampan säkerställer att luftburna virus och bakterier som kommer i kontakt med filtret inte kan föröka sig och därmed spridas vidare.


nivÅer aV LUFTRENING


TruSens-kombinationsfiltret är utformat för att fånga upp mikroskopiska partiklar, allergener, flyktiga organiska komponenter (VOC) och luktande gaser.

  • Tvättbart förfilter på Z-2000 och Z-3000 fångar upp stora partiklar som damm och djurhår
  • Kolfilter - tar bort vissa gaser och lukt från luften
  • HEPA-filter - samlar partiklar ner till 0,3 mikron
  • UV-sterilisering - minskar tillväxten av mikrober på ytan av filtret