Kvalitet, tillförlitlighet och prestanda!

Xerox uppfann tonerteknologin för över 70 år sedan och har en oöverträffad nivå av erfarenhet inom området laserutskrifter och vet precis vad som krävs för att göra en perfekt utskrift. Sida efter sida. Xerox-tonerkassetter ger jämn, klar och optimal utskriftskvalitet och suverän tillförlitlighet.


Xerox förbrukningsmaterial finns i fler utföranden:
  • Toner, bläck och tillbehör för Xerox-produkter, Genuine

    Xerox äkta toner och vaxteknik ger fullständig tillförlitlighet och minskade underhållskostnader av din Xerox-skrivare. Xerox äkta förbrukningsmaterial ger dramatiskt förbättrad utskriftskvalitet jämfört med förbrukningsmaterial från andra tillverkare.
  • Xerox Toner för skrivare av andra märken, XRC

    Xerox inte bara tillverkar branschledande produkter till sina egna skrivare, utan även för andra märkesskrivare. Xerox erbjuder förbrukningsmaterial till skrivare från många välkända tillverkar på marknaden. 


Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse

Miljömärkning Sverige jobbar för att driva utvecklingen framåt på miljöområdet och de produkter och tjänster som märks med Svanen ska ligga i framkant i utvecklingen och vara de bästa valen ur både miljö-, hälso-, och kvalitetssynpunkt. Xerox har ett omfattande sortiment med Svanen-märkt förbrukning. Se samtliga Svanen-märkta produkter här